Новини

Извънредно положение - смяна на дата

10 юни

Уважаеми клиенти,

На 10.06.2022 в 12:41 ч. получихме следното съобщение от организатора на Извънредно положение, Артвент ООД:


"Представлението „Извънредно положение“, което трябваше да се играе на 11 юни в Летен театър Добрич, ще бъде с нова дата. Причината за промяната е метеорологичната прогноза, според която ще има силни валежи.

Ще можете да гледате постановката на 15 юли, отново в Летен театър Добрич. Началото ще бъде в 20:00 часа.

Закупените към момента билети ще важат за новата дата без презаверяване. При желание могат да бъдат върнати през платформата за продажба до 20 юни, включително.

Извиняваме се за наложилата се промяна и благодарим за разбирането."


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 20 юни 2022 г.