Новини

Извънредно положение - смяна на зала

10 юни

Уважаеми клиенти,

На 10.06.2022 в 12:48 ч. получихме следното съобщение от организатора на Извънредно положение, Артвент ООД:


"Прогнозата за лошо време и валежи налага промяна в мястото на провеждане на постановката „Извънредно положение“ на 12 юни във Варна.

Събитието се мести от Летния театър в града в Фестивалния и конгресен център. Началото остава в 20:00 часа.

Закупените към момента билети ще важат без презаверяване за съответната ценова зона в новата зала. На място всеки ще получи съдействие за настаняване.

При желание билети могат да бъдат върнати през платформата за продажба до 20 юни, включително.

Извиняваме се за наложилата се промяна и благодарим за разбирането."

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 20 юни 2022 г.