Новини

Корсар и Зорба Гъркът

фестивала "Музи на водата" - промяна в програмата

10 юни

Уважаеми клиенти,

На 10.06.2022 в 15:21 ч. получихме следното съобщение от организатора на Корсар и Зорба Гъркът - фестивала "Музи на водата", Софийска опера и Балет:

„Скъпи приятели,

Информираме Ви, че спектаклите „Корсар“ на 19 и 20. 08. 2022 г. и „Зорба Гъркът“ на 21. 08. 2022 г. от фестивала "Музи на водата" езеро Панчарево се отменят.

Вместо това може да се насладите на спектакъла „Хиляда и една нощ“ на 19, 20 и 21. 08. 2022 г. от 20:00 ч. на сцената на езеро Панчарево - фестивал "Музи на водата".

Информация за зрителите закупили билети през EVENTIM:

- Закупените билети, важат за същата дата без презаверка за балета "1001 нощ".

- Ако изберете възстановяването на сумата за билети, можете да я получите от мястото, от където са закупени в срок до: 10.07.2022 г. вкл.

При въпроси, оставаме на Ваше разположение

С уважение,

Екипът на Софийска опера и балет“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 10 юли 2022 г.