Новини

ЛИЛИ ИВАНОВА - Пазарджик

Промяна на дата

10 юни

Уважаеми клиенти,

На 10.06.2022 в 12:43 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЛИЛИ ИВАНОВА - Пазарджик, ЛИ 1 ЕООД:

“Уважаема публика,

Днес от Община Пазарджик информираха екипа ни, че се започва спешен, неотложен ремонт на спортна зала “Васил Левски” в града. Това налага преместването на концерта на Лили Иванова на нова дата - 24 АВГУСТ 2022 г. от 20:00 ч.

Всички закупени билети за 12 юли 2022 г. важат без нужда от презаверяване.

Зрителите, желаещи да върнат своите билети, могат да го направят в срок до 13 юли 2022 г., по установения от eventim.bg.

Екип Лили Иванова“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 13 юли 2022 г.