Новини

Михаела Филева в Русе - смяна на зала

13 юни

Уважаеми клиенти,

На 13.06.2022 в 16:16 ч. получихме следното съобщение от организатора на Михаела Филева в Русе, МОНТЕ МЮЗИК ООД:




"Концертът на Михаела Филева в Русе ще се проведе на 14 юни в Дом на културата (Зала „Филхармония“) - Русе

Младата звезда на българската популярна сцена Михаела Филева ще изнесе коцерта в Домът на Културата в Русе на 14 юни. В профилите си в социалните мрежи талантливата певица обяви „Boycott на лошото време" и заедно с музикантите си потегли за поредица от концерти във Велико Търново, Русе и Варна.

Организаторите на събитието от музикална компания Монте Мюзик преместиха концерта на закрито заради очаквани валежи в следобедните и вечерните часове на 14 юни, които биха развалили концертното шоу, готвено от Михаела и музиканитите й от месеци, и очаквано от публиката с нетърпение.

Името на Михаела Филева се превърна в синоним на талант, класа и харизма, които я превръщат в новото лице на качествената българска поп музика. На пазара през последните години няма друг млад изпълнителител с три издадени албума и хитове от величината на “Инкогнито”, “100 на 100”, “Опасно близки”, „Без етикети", „И аз съм тук", „Бойкот” и още много, които феновете ще чуят на концертите ѝ в предстоящите летни месеци.

Михаела е едновременно артист и автор, който не остава публиката безучастна. Искрена, чувствителна и талантлива, тя представя десетките си разнообразни в музикално отношение хитове така, че публиката да се връща отново и отново на нейните концерти.

Във Велико Търново с Михаела на сцената ще се качат един от най-добрите български музиканти – Красимир Тодоров, Васил Крумов, Радо Казасов и Евден Димитров.

Билети за концерта на Михаела Филева се продават в мрежата на Eventim и на място, от 19:00 часа в деня на събитието. Пропуските, закупени за Летен театър важат без презаверка. Началният час на концерта не се променя. "