Новини

МРЪСНОТО КОПЕЛЕ от Жорди Галсеран

Нова дата

13 юни

Уважаеми клиенти,


На 13.06.2022 в 14:50 ч. получихме следното съобщение от организатора на МРЪСНОТО КОПЕЛЕ от Жорди Галсеран, БОНИНИ ЕООД:


„Уважаеми зрители,

Скъпи гости,

Театралната постановка на 14 юни „Мръсното копеле“ се ОТЛАГА за 10 ЮЛИ от 21:00 ч.

Всички закупени билети от дати 18.05 и 14.06 ще важат за юли без презаверяване.

Съжаляваме за причиненото неудобство!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 23 юни 2022 г.