Новини

ПРЕМИЕРА! ЛИЦАТА НА ХЕНРИХ

Отмяна

29 юни

Уважаеми клиенти,

На 29.06.2022 в 14:51 ч. получихме следното съобщение от организатора на ПРЕМИЕРА! ЛИЦАТА НА ХЕНРИХ, НАТФИЗ Кръстьо Сарафов:

"Уважаеми зрители, налага се да променим датата на очакваната премиера на Спектакъла "Лицата на Хенрих" за новия театрален сезон. 

Извиняваме се за причиненото неудобство и Ви каним отново на театър през новия театрален сезон.

Следете програмата на Театъра и бъдете отново наши верни почитатели.

С пожелание за хубаво лято"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.