Новини

Свободно падащи истории

промяна на дата

27 юни

Уважаеми клиенти,

На 27.06.2022 в 16:24 ч. получихме следното съобщение от организатора на Свободно падащи истории, МАРАКАСИ ЕООД:

“Спектакълът “Свободно падащи истории”, планиран за 1.07.2022, се отменя поради непредвидени обстоятелства.

Билетите важат без заверка за датата 20.08.2022, а ако тя не Ви е удобна, можете да върнете билетите в едномесечен срок от 01.07.2022.

Извиняваме се за причиненото неудобство! “

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 1 август 2022 г.