Новини

ЗОРБА ГЪРКЪТ - Античен театър Пловдив

Отмяна

10 юни

Уважаеми клиенти,

На 10.06.2022 в 15:48 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЗОРБА ГЪРКЪТ, Софийска опера и Балет:

“Скъпи приятели,

Информираме Ви, че балета „Зорба Гъркът“ на 16. 08. 2022 г. от 21:00 ч. на Античен театър Пловдив се отменя.

На негово място, ще се играе балета „Хиляда и една нощ“ на 16. 08. 2022 г. от 21:00 ч. на сцената на Античен театър Пловдив.

Информация за зрителите закупили билети през EVENTIM:

- Закупените билети, важат за същата дата без презаверка за балета „Хиляда и една нощ“ .

- Ако изберете възстановяването на сумата за билети, можете да я получите от мястото от където са закупени в срок до: 10.07.2022 г. вкл.

При въпроси, оставаме на Ваше разположение

С уважение,

Екипът на Софийска опера и балет”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 10 юли 2022 г.