Новини

Една българка - Фестивал на изкуствата Копривщица 2022

Отмяна

08 юли

Уважаеми клиенти,

На 08.07.2022 в 16:05 ч. получихме следното съобщение от организатора на Една българка - Фестивал на изкуствата Копривщица 2022, СПОТЛАЙТ ЕООД:

"За съжаление спектакъла "ЕДНА БЪЛГАРКА", плануван на 21.07.2022 в програмата на второто издание на Фестивала на изкуствата Копривщица, по технически причини няма да се състои. Билети можете да върнете по реда на платформата на закупуване.

 

От организаторите"

 

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.