Новини

Горката Франция - Бургас

отмяна

15 юли

Уважаеми клиенти,

На 15.07.2022 в 14:32 ч. получихме следното съобщение от организатора на Горката Франция, Фери Арт ЕООД:

„Спектакълът “Горката Франция” няма да може да се състои на 16.07 в НХК Бургас, съжаляваме за причиненото неудобство.

Със закупените билети на същите места можете да гледате без презаверка комедията “Операцията” с Мариан Бачев и Орлин Горанов на 29.07 от 19.30 пак на Фери Арт.

Ако нямате тази възможност можете да си върнете билетите откъдето са закупени до 23.07.

Благодарим за разбирането.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 23 юли 2022 г.