Новини

Кино Кабана представя: Васил Найденов

Нова дата

14 юли

Уважаеми клиенти,

На 14.07.2022 в 16:30 ч. получихме следното съобщение от организатора на Кино Кабана представя: Васил Найденов, Дебилдинг ООД:


„Важно съобщение! Поради здравословни причини се налага да преместим концерта, предвиден за 15 юли, с една седмица напред - на 23 юли, събота. През последните дни Васил Найденов се възстановява от върлуващия в момента летен грип, но за съжаление няма да има възможност да изпълни концерт на 15 юли.

Всеки със закупен билет за 15 юли може да посети концерта на новата дата без да презаверява билета си. Всеки, който няма възможност да присъства на новата дата, може да върне вече закупения си билет и съответната сума ще му бъде възстановена.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 22 юли 2022 г.