Новини

Министър на щастието

Промяна на дата

08 юли

Уважаеми клиенти,

На 08.07.2022 в 11:31 ч. получихме следното съобщение от организатора на Министър на щастието, Съмър Фест ООД:

„Поради лошата прогноза за времето на 8 юли, се налага събитието „Министър на щастието“ с Оля Малинова на Sofia Summer Fest да бъде отложено.

Новата дата на събитието е на 20 юли (сряда). Всички закупени билети ще важат за 20.07 без презаверяване.

Всеки, който не може да присъства, може да върне билета си на мястото на закупуване.

Екипът на Sofia Summer Fest се извинява за причиненото неудобство.“

 

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.