Новини

MOVE on the BEACH FESTIVAL 2022 се отменя

19 юли

Уважаеми клиенти,

На 19.07.2022 в 20:13 ч. получихме следното съобщение от организатора на MOVE on the BEACH FESTIVAL 2022, МАЙМУНА ПРОДЪКШЪНС:

„Поради напрегнатото и усложнено осъществяване на част от полетите в момента и липсата на сигурност в становището на авиокомпаниите, някои от нашите чуждестранни изпълнители са в невъзможност да присъстват на 29.07 и 30.07 на фестивала Move on the Beach Festival в гр. Созопол!

Поради това, фестивалът се отменя!

Съжаляваме много за причиненото неудобство и благодарим за разбирането ви!

Съвсем скоро, ще ви информираме за нови дати и локация, на които ще се осъществи събитието!

Тези от вас, които имат закупени билети от Ивентим, могат да ги използват без да ги презаверят за новите дати или да поискат да им се възстановят сумите!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Срок за възстановяване на суми – 1.09.2022г