Новини

МРЪСНОТО КОПЕЛЕ от Жорди Галсеран се отменя

09 юли

Уважаеми клиенти,

На 09.07.2022 в 18:48 ч. получихме следното съобщение от организатора на МРЪСНОТО КОПЕЛЕ от Жорди Галсеран, БОНИНИ ЕООД:

Уважаеми зрители,спектакълът "МРЪСНОТО КОПЕЛЕ" на 10.07.2022 г. от 21:00 ч. в Парк-театър “Борисова градина” се отменя поради невъзможност за осъществяването му. Сумите от закупените билети ще бъдат възстановени от мястото и според начина им на плащане.

Извиняваме се за причиненото неудобство! Весело лято!

Театър БОНИНИ

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.