Новини

NNEKA

Промяна на дата

06 юли

Уважаеми клиенти,

На 06.07.2022 в 14:53 ч. получихме следното съобщение от организатора на NNEKA, МЮЗИК ВАЙБС 18 ООД:

„Поради промени в тур-плановете и личното желание на артиста се налага да изместим концерта с два месеца напред. Новата дата е 16 септември, петък. Промяната ще даде възможност NNEKA да пристигне у нас с пълна група. Споразумението за миналогодишната дата, която още тогава се измести за тази година, е извън сегашното турне и форматът "саунд систъм" тогава е до голяма степен избран заради Ковид-мерките през миналата година, когато международните пътувания бяха затруднени и изпълнителят не можеше да проведе пълноценно турне. Тази година NNEKA представя своя нов албум и София вече е част от официалното турне. Датата 16 септември е окончателна. Ако някой от вече закупилите билет не е удовлетворен от новата дата, то може да върне своя билет до 31 август 2022 г.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 31 август 2022 г.