Новини

ОТЧАЯНИ СЪПРУЗИ - Русе

промяна на дата и начален час

26 юли

Уважаеми клиенти,

На 26.07.2022 в 11:10 ч. получихме следното съобщение от организатора на ОТЧАЯНИ СЪПРУЗИ, База Х ЕООД:

"Представлението „Отчаяни съпрузи“, което трябваше да се играе на 20 септември в Летен театър при Военен клуб гр. Русе, ще бъде с нова дата и нов час.

Ще можете да гледате постановката на 23 септември в Летен театър при Военен клуб гр. Русе. Началото ще бъде в 19:30 часа.

Закупените към момента билети ще важат за новата дата без презаверяване. При желание могат да бъдат върнати през платформата за продажба до 4 август, включително.

Извиняваме се за наложилата се промяна и благодарим за разбирането."

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 4 август 2022 г.