Новини

Приказка за ламите и горските човечета

отмяна

15 юли

Уважаеми клиенти,

На 15.07.2022 в 15:16 ч. получихме следното съобщение от организатора на Приказка за ламите и горските човечета, Смарт Екс Сървисиз ЕООД:

“Уважаеми зрители, скъпи деца!

Информираме Ви, че детското представление "Приказка за ламите и горските човечета" на 17 юли от 11 ч. в Парк-театър "Борисова градина" се налага да бъде отменено.

Надяваме се да намерим подходяща следваща дата, в която да изиграем кукленото представление.

Искрено се извиняваме и съжаляваме за причиненото неудобство.

В случай, че искате да върнете Вашите билети, следвайте процедурите: Сумите за билетите, закупени през партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.