Новини

В сърцето на машината – филм и Interactive Car Show

Промяна в програмата

09 юли

Уважаеми клиенти,

На 09.07.2022 в 12:12 ч. получихме следното съобщение от организатора на В сърцето на машината – филм и Interactive Car Show, Съмър Фест ООД:

„Поради дъждовното време днес, прожекцията на филма "В сърцето на машината" се отлага за утре, 10-юли, отново от 20:00 часа. Всички закупени билети ще важат без презаверяване. Всеки, който иска да върне билета си, може да го направи на мястото на закупуване. 

 

Предвиденото за неделя, 10-и юли, Интерактивно автомобилно шоу се отменя. 

Билетите за него ще важат за филма, както и могат да бъдат върнати от мястото им на закупуване.

 

Екипът на Sofia Summer Fest се извинява за причиненото неудобство.“

 

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.