Новини

ЖЕНАТА ОТ ЕЗЕРОТО - опера

Отмяна

28 юли

Уважаеми клиенти,

На 28.07.2022 в 11:39 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЖЕНАТА ОТ ЕЗЕРОТО - опера, Софийска опера и Балет:

„Скъпи приятели,

Информираме Ви, че поради технически причини спектаклите на „Жената от езерото“ на датите 28.07., 29.07. и 30.07. се отменят.

Информация за зрителите закупили билети от EVENTIM.BG

Възстановяване на сумата за билети:

От мястото от където са закупени в срок до 28.08.2022г. включително.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 28 август 2022 г.