Новини

ЦИРКОВ ФЕСТИВАЛ „ЗЛАТЕН КОН, - се отлага за 2023г.

11 авг

Уважаеми клиенти,

На 10.08.2022 в 15:22 ч. получихме следното съобщение от организатора ЦИРКОВ ФЕСТИВАЛ „ЗЛАТЕН КОН,“ Голдън Хорс Продъкшън ООД:

„НОВИ ДАТИ ЗА ЦИРКОВ ФЕСТИВАЛ „ЗЛАТЕН КОН“ С ГРИЖА ЗА БЕЗОПАСНОСТТА И ПЪЛНОЦЕННОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ НА ПУБЛИКАТА

Скъпи приятели и почитатели на цирковото изкуство,

С настоящето ви уведомяваме, че предвид динамичната обществена, политическа и здравна ситуация , датите за провеждане на Международният цирков фестивал „Златен кон“ ще бъдат променени , като той ще се проведе в началото на 2023 г. /очаквайте скоро новите дати/, като наш домакин остава Националният дворец на културата, гр. София.

Подобен престижен форум заслужава стабилна арена, политическа и здравна предвидимост , осигуряване на най-добрите условия и гарантиране на здравето и безопасността на участниците , международното жури и зрителите, както и по-спокойна обществена и делова обстановка.

С обич и грижа за нашата любима публика предлагаме оптимален избор на почитателите на цирковото изкуство, които вече са закупили билети за фестивалните представления. Всички те ще могат да презаверят своите билети след обявяването на точните дати на събитието през идната година. Онези от тях, които предпочитат, ще могат да върнат закупените билети и да си възстановят пълната сума за тях.

Благодарим за разбирането, скъпи приятели! Очакваме ви и продължаваме да споделяме любопитни подробности около предстоящото събитие в нашите канали в социалните мрежи.

С уважение,

Екипът на Първия международен цирков фестивал „Златен кон“, София“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.“