Новини

Диви и щастливи - Филм - 24 август

Промяна на начален час

22 авг

Уважаеми клиенти,

На 22.08.2022 в 16:07 ч. получихме следното съобщение от организатора на Диви и щастливи - Филм, Съмър Фест ООД:

“Във връзка със смяна на часа на прожекцията на филма "Диви и щастливи" на 24 август на Sofia Summer Fest, информираме всички, че филмът ще се излъчи от 18 часа. Закупените билети ще важат без презаверяване. Билетите могат да бъдат върнати на мястото на закупуване.

За втория филм на същата дата "В сърцето на машината", промяна на часа няма. Началото на прожекцията ще е в 21:00 часа.”


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.