Новини

ГРАМОФОНЪТ – Виктор Калев - Пловдив

промяна на дата

21 авг

Уважаеми клиенти,

На 20.08.2022 в 16:12 ч. получихме следното съобщение от организатора на ГРАМОФОНЪТ – Виктор Калев, МАСКАРТ ЕООД:

„Уважаеми клиенти, 

бихме икали да Ви уведомим, че поради прогноза и очаквания за дъжд придружен с гръмотевични бури, екипът на спектакъла "Грамофонът" взе решение той да бъде пренасрочен на НОВА ДАТА - 22 септември от 20 часа на Античен театър.

Всички закупени билети важат за новата дата без необходимост от презаверяване!

Зрителите, който желаят да върнат своите билети могат да го направят в срок до 1 септември!

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  1 септември 2022