Новини

Intelligent Music Project & Ronnie Romero – Стара Загора

Отмяна

22 авг

Уважаеми клиенти,

На 22.08.2022 в 10:23 ч. получихме следното съобщение от организатора на Intelligent Music Project & Ronnie Romero – Стара Загора, ИНТЕЛИДЖЪНТ МЮЗИК ЕООД:

"По независещи от организатора причини концертът на Intelligent Music Project в Културния център в Стара Загора, обявен за 31 август 2022, няма да се състои. Закупените билети за Стара Загора ще важат за концерта на групата в Бургас на 4 септември 2022. Организаторите предлагат безплатен транспорт и нощувка за всеки, който реши да използва билета си за концерта в Бургас. Всеки, който иска да се възползва, трябва да заяви желанието си на имейл адрес polina.stoichkova@intelligent-music.com с прикачена снимка на закупения билет до 26-и август. В случай, че не желаете да се възползвате от предложението на организатора, билетът може да бъде върнат.

Организаторите от Intelligent Music поднасят своите извинения за причиненото неудобство и са готови да съдействат по всякакъв начин."


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.