Новини

Крепост на вярност

Cancelled

03 авг

Уважаеми клиенти,

На 03.08.2022 в 13:32 ч. получихме следното съобщение от организатора на Крепост на вярност, АЗАРИЯ ЕООД:

„Уважаеми дами и господа,

Благодарим Ви, че закупихте билет/и за тържествените концерт-спектакли на Фондация „Нашият дом е България“ на Белоградчишките скали.

Поради независещи от нас обстоятелства се налага да отменим концерта на 26.08 – “Крепост на вярност. Всеки закупен билет за тази дата може да бъде презаверен за друга или да му бъде възстановена сумата:

 

1. “Пазителите” – 27.08 от 19:30 ч.

2. “С нами Бог” – 01.09 от 19:30 ч.

3. “Моя древна земя” – 02.09 от 19:30 ч.

4. “Химн на любовта” – 03.09 от 19:00 ч.

 

Молим да ни извините за причиненото неудобство и Ви очакваме на сцената на „Опера на върховете“ с 30 минути по-рано.

С уважение:

Фондация „Нашият дом е България“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.