Новини

Кучки“, „Баща ми се казва Мария“ и „Мъжка бърлога" - се отменят

11 авг

Уважаеми клиенти,

На 11.08.2022 в 10:56 ч. получихме следното съобщение от организатора на Кучки“, „Баща ми се казва Мария“ и „Мъжка бърлога,“Константин Величков“ - Пазарджик:

“!ВАЖНО!

Поради еднолично решение на Театър “Константин Величков” Пазарджик всички техни представления няма да се играят, включително и тези в програмата на Sofia Summer Fest!

Извиняваме се на всички зрители за причиненото неудобство.

Билетите за „Кучки“, „Баща ми се казва Мария“ и „Мъжка бърлога“ могат да бъдат върнати от мястото им на закупуване.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.“