Новини

ЛИЛИ ИВАНОВА - Хасково

Промяна на дата

17 авг

Уважаеми клиенти,

На 17.08.2022 в 09:52 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЛИЛИ ИВАНОВА - Хасково, ЛИ 1 ЕООД:

“Уважаема публика от гр. Хасково,

Екипът ни беше уведомен, че поради насрочване на Предсрочни парламентарни избори на 02.10.2022 г. зала "Дружба" в гр. Хасково ще бъде използвана от РИК - Хасково и няма да може да бъде осигурена за концерта на Лили Иванова, насрочен за 03.10.2022 г.

 

В тази връзка концертът на Лили Иванова в гр. Хасково СЕ ПРЕМЕСТВА на НОВА ДАТА - 30 октомври 2022 г., от 20:00 ч. в зала "Дружба".

 

Всички билети важат без нужда от презаверяване за новата дата.

 

Зрителите, желаещи да върнат своите билети могат да го направят до 04.10.2022 г.

 

Бъдете здрави!

Екип LI”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  4 октомври 2022