Новини

NNEKA

Cancelled

23 авг

Уважаеми клиенти,

На 23.08.2022 в 14:48 ч. получихме следното съобщение от организатора на NNEKA, МЮЗИК ВАЙБС 18 ООД:

„ВАЖНО!

Концертът се ОТМЕНЯ по желание на изпълнителя. Получихме известие и медицински доумент от мениджмънта на NNEKA за невъзможност да пристигне за концерта си в София. Отменени са и други нейни участия в Европа. Ние, колкото и да не желаем, нямаме друг избор, освен да се съобразим и окончателно да отменим събитието. Този път няма да предлагаме замяната на тази дата с нова. Ако има възможност и изпълнителят е активен, следващата година може да договорим концерт отново, на чисто. В тази връзка обявяваме, че можете да възстановите сумите за закупените от вас билети по каналния ред.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.