Новини

Петък вечер - Варна - смяна на дата

13 авг

Уважаеми клиенти,

На 13.08.2022 в 16:33 ч. получихме следното съобщение от организатора Петък вечер, Артвент ООД:

“Поради лоши метеорологични условия и очаквани валежи представлението “ Петък вечер “, което трябваше да се играе на 14.08.2022г в гр. Варна - Летен театър, ще бъде с нова дата.

Ще можете да гледате постановката на 27.08.2022г в гр.Варна - Летен театър

Началото ще бъде в 20:30 часа.

Закупените към момента билети ще важат за новата дата без презаверяване. При желание могат да бъдат върнати през платформата за продажба до 23.08.2022г, включително.

Извиняваме се за наложилата се промяна и благодарим за разбирането.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.“