Новини

Балет на лед

отменени спектакли

29 сеп

Уважаеми клиенти,

На 29.09.2022 в 17:14 ч. получихме следното съобщение от организатора на Балет на лед, ФАЙВ ПРОДАКШЪН ТИЙМ ООД:

„На 6.12, 07.12 и 08.12.2022 г в Градски Дом на Културата "Борис Христов", Пловдив и на 10.12 и 11.12.2022 година в зала 1 на НДК Файв Продакшън Тийм планираше да проведе спектакъла „Балет на лед“ с постановките “Спящата красавица” и “Лебедово езеро”.

За огромно наше съжаление Ви информираме, че спектакъла „Балет на лед“ няма да бъде проведен поради невъзможността на балетната трупа да пътува вследствие на геополитически и форсмажорни обстоятелства.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.