Новини

ГЕОРГИ ХРИСТОВ "40" - Добрич - се отменя

12 сеп

Уважаеми клиенти,

На 10.09.2022 в 11:48 ч. получихме следното съобщение от организатора на ГЕОРГИ ХРИСТОВ "40" - Добрич, Интершоу ЕООД:

„Уважаеми г-жи и г-да,

концерта на поп звездата Георги Христов в Добрич на 13.09. се отменя по технически причини.

Метеорологичната прогноза за деня е неподходяща за провеждане на събитие на открито.

Театърът е зает, втората зала е в ремонт, а младежки дом е само с 300 места.

Пуснато е радио съобщение за отпадането на концерта.

Можете да върнете закупените билети пред читалище "Йордан Йовков" в павилиона за вестници до кино Добрич от 08.00 до 16.00 часа всеки ден без неделя до 24.09.2022

Билетите закупени от Ивентим следва да бъдат върнати на касите на Ивентим.“Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.