Новини

ХИЛДА КАЗАСЯН - Да послушаме кино - Карлово

Плевенската филхармония и "Да послушаме кино" изнасят концерт-кауза в Карлово

08 сеп

Уважаеми клиенти,

На 08.09.2022 в 13:40 ч. получихме следното съобщение от организатора на ХИЛДА КАЗАСЯН - Да послушаме кино - Карлово, Плевенска филхармония:

„Плевенската филхармония и "Да послушаме кино" изнасят концерт-кауза в Карлово

Плевенската филхармония и "Да послушаме кино" изнасят концерт-кауза за пострадалите от наводненията в община Карлово. Събитието е на 20 септември (вторник) в читалище "Васил Левски - 1861" и е част от националното турне с произведения от незабравими български филми, съобщават организаторите.

Участниците са Хилда Казасян, Васил Петров, Теодосий Спасов, Христо и Борислав Йоцови, Живко Петров, Михаил Йосифов, Димитър Карамфилов, Васил Къркеланов и Плевенската филхармония.

Поради възникналите в последните дни изключително тежки събития и последствия от наводненията в общината, всички участници в концерта решиха да съберат и дарят 10 000 лв. за пострадалите.

Билетите от утре ще бъдат на символичната цена от 5 лв.

Следващите концерти на Плевенската филхармония през този месец са на на 9 септември - в Скобелево, 10 септември - Несебър, 15 септември - Плевен, 16 септември - София, зала "България“, 18 септември - Пловдив, 21 септември - Плевен, 29 септември - Враца.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.