Новини

Ladies of Jazz & The Fingertones - 2.09.22г - се отменя

02 сеп

Уважаеми клиенти,

На 2.09.2022 в 16:38 ч. получихме следното съобщение от организатора на Ladies of Jazz & The Fingertones, Съмър Фест ООД:Поради лошата прогноза за времето, концерта на "Ladies Of Jazz" на

02.09.2022 г. се отменя.

Закупените билети могат да бъдат върнати на мястото на закупуване до 19.09.2022 или да бъдат използвани за концерта на "Ladies Of Jazz" на 12.10.2022 г в "Sofia Live Club"без презаверяване.
Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.