Новини

Николаос Цитиридис в Комеди Клуб Пловдив – 22 ч.

отмяна

09 сеп

Уважаеми клиенти,

На 09.09.2022 в 10:46 ч. получихме следното съобщение от организатора на Николаос Цитиридис в Комеди Клуб Пловдив – 22 ч., Комеди БГ ЕООД:

„Отменя се шоуто късното шоу на Николаос Цитиридис в Пловдив

За съжаление на всички фенове се налага да ви съобщим, че се налага да отменим късното шоу на Николаос Цитиридис в Пловдив.

По независещи от нас причини шоуто с Николаос Цитиридис в Комеди Клуб Пловдив на 10 септември от 22:00 ч. няма да се състои.

Шоуто с него от 20:00 ч.в Пловдив остава без промяна.

Билетите, които са закупени ще могат да бъдат използвани за шоуто от 20:00 ч. или за друго шоу на Комеди Клуб или да бъде възстановена пълната им сума.

Може да се свържете с нас за повече информация.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.