Новини

ODDISEE & GOOD COMPNY - се отлага

22 сеп

Уважаеми клиенти,

На 22.09.2022 в 09:41 ч. получихме следното съобщение от организатора на ODDISEE & GOOD COMPNY, Авалон Мюзик ЕООД:

"За голямо съжаление концертът на Oddisee планиран за 15-ти октомври се отлага! Артистът отменя цялото си европейско турне.

"Hello Europe,

it is with a heavy heart that we have to announce the postponement of the upcoming September and October tour.

Most of the dates will be rescheduled and tickets remain valid for the postponed dates.

We’re working on the new dates at full swing and doing our very best to share them with you as soon as possible.

We sincerely apologise for any inconvenience and hope to see you all in 2023! "

Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата, която ще обявим веднага щом бъде уточнена. Всеки, който желае да върне билета си може да го направи в конкретния обект, от който е закупен. За повече информация може да се свържете с Eventim. Срок за връщане: 15.10.2022"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.