Новини

OPERA D'AMORE - промяна на дата

12 сеп

Уважаеми клиенти,

На 12.09.2022 в 16:11 ч. получихме следното съобщение от организатора на OPERA D'AMORE, Опера Д'аморе ООД:


„Уважаеми зрители,

 

Поради неочаквни технически усложнения при обезпечаването и необходимостта от преконфигуриране на високотехнологичния спектакъл OPERA D'AMORE специално за Зала 1 на НДК се налага промяна на датата на представлението. Новата дата е 30 март 2023 година от 19:00 часа. Закупените билети за 11.10.2022 ще важат без презаверка а желаещите да ги върнат от мястото на закупуване.

Благодарим за разбирането и ви очакваме на 30.03.2023 г. !“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.Срок за възстановяване на суми – 31.10.2022г.