Новини

Deva Premal & Miten and friends

Промяна на място на провеждане

03 окт

Уважаеми клиенти,

На 03.10.2022 в 12:23 ч. получихме следното съобщение от организатора на Deva Premal & Miten and friends, Класик Стейдж Ентъртейнмънт ЕООД:„Концертът на Deva Premal & Miten се мести в Зала 3 на НДК. Организационни причини налагат промяната, която ще донесе допълнителна интимна атмосфера на събитието, а това чудесно ще допълни изживяването на музиката на Deva Premal & Miten.

Закупените билети важат без презаверка за новото място.

Ако това нарушава плановете ви, можете да върнете билетите в рамките на десет дена – от утре 4 октомври 2022 г. до деня преди концерта – 14 октомври 2022 г.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 14 октомври 2022