Новини

JEREMY? - New Album Premiere

Нова дата

13 окт

Уважаеми клиенти,

На 13.10.2022 в 15:24 ч. получихме следното съобщение от организатора на JEREMY? - New Album Premiere, МЮЗИК ВАЙБС 18 ООД:

"Концертът на JEREMY? се отлага за 4 април 2023 г. Събитието е свързано с представяне на новия студиен албум на групата, за чието качествено завършване обаче е необходимо повече време. За групата също така е важно максимално много хора да подкрепят тази нова голяма крачка чрез закупуването на билет. Закупилите вече билети, на които новата дата не им е удобна, могат да върнат билетите си и да възстановят сумата си по тях в рамките на един месец - до 13 ноември 2022 г. Все пак, JEREMY? апелират да запазите вашите билети, защото шоуто ще си заслужава!"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  13 ноември 2022