Новини

КОМПАНИЯ / COMPANY

Отложен

20 окт

Уважаеми клиенти,

На 20.10.2022 в 10:05 ч. получихме следното съобщение от организатора на КОМПАНИЯ / COMPANY, Държавна опера - Пловдив:

„"КОМПАНИЯ" СЕ ОТЛАГА ЗА 29.12.2022

Уважаеми зрители, поради заболяване на артист се налага преместването на мюзикъла "Компания" от 20.10. на 29.12.

Билетите важат без презаверка.

Мястото и часът остават непроменени.

При невъзможност да посетите спектакъла на новата дата, може да върнете своите билети от мястото, на което са закупени в срок до 31.10.2022

За билети онлайн - info@eventim.bg

Съжаляваме за причиненото неудобство!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  31 октомври 2022