Новини

КОСМИЧЕСКАТА ВАЛЯ БАЛКАНСКА - Хасково

Отмяна

25 окт

Уважаеми клиенти,

На 25.10.2022 в 17:13 ч. получихме следното съобщение от организатора на КОСМИЧЕСКАТА ВАЛЯ БАЛКАНСКА, Музикален свят БГ ЕООД:

„❗❗❗ПРИЯТЕЛИ,

ПОРАДИ ОРГАНИЗАЦИОННО-ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ, СПЕКТАКЪЛЪТ НА РОДОПА СМОЛЯН - "КОСМИЧЕСКАТА ВАЛЯ БАЛКАНСКА" СЕ ОТМЕНЯ. ❗❗ВСИЧКИ ЗАКУПИЛИ БИЛЕТИ ОТ КАСАТА НА ЧИТАЛИЩЕ "ЗАРЯ" МОГАТ ДА ГИ ВЪРНАТ УТРЕ ОТ 10:00 ДО 18:00Ч. И В ЧЕТВЪРТЪК ОТ 10:00Ч. ДО 19:00Ч.

ЗАКУПИЛИТЕ БИЛЕТИ ОТ Eventiм МОГАТ ДА ВЪРНАТ СВОИТЕ БИЛЕТИ И ЗАПЛАТЕНАТА СУМА ЩЕ ИМ БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА❗“

 

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.