Новини

Ladies of Jazz & The Fingertones - концерт

Отмяна

04 окт

Уважаеми клиенти,

На 04.10.2022 в 13:00 ч. получихме следното съобщение от организатора на Ladies of Jazz & The Fingertones - концерт, Съмър Фест ООД:

“Поради независещи от нас обстоятелства, с огромно съжаление се налага да отменим Ladies of Jazz в София Лайв Клуб на 12/10/2022.

Надяваме се, че ще можем да потвърдим нова дата в началото на 2023та, като изпълнителите се извиняват за причиненото неудобство и се надяват в най-скоро време да могат да се срещнат с любимата публика и почитатели на джаз музиката.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.