Новини

ЛИЛИ ИВАНОВА

отлагат се 5 концерта от турнето

11 окт

Уважаеми клиенти,

На 11.10.2022 в 11:51 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЛИЛИ ИВАНОВА, ЛИ 1 ЕООД:


„Уважаема публика,

Поради здравословни причини на част от екипа на Лили Иванова, се ОТЛАГАТ концертите й в Благоевград, Сандански, Смолян, Кърджали, Панагюрище. Новите дати са:

23.10. - Благоевград

24.10. - Сандански

20.11. - Смолян

21.11. - Кърджали

11.12. - Панагюрище

Билетите ЩЕ ВАЖАТ БЕЗ НУЖДА ОТ ПРЕЗАВЕРКА!

Всеки желаещ да върне своите билети, може да го направи по реда, описан в сайта www.eventim.bg в срок ДО 20.10.2022 г.

Екипът ни се извинява на всички почитатели!

Бъдете здрави!

Екип LI“Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети: 20 октомври 2022