Новини

LOLA MARSH LIVE IN CONCERT

cancelled

13 окт

Уважаеми клиенти,

На 13.10.2022 в 14:47 ч. получихме следното съобщение от организатора на LOLA MARSH LIVE IN CONCERT, Авалон Мюзик ЕООД:

“Скъпи приятели!

За голямо съжаление трябва да ви съобщим, че така очакваният от всички ни концерт на популярната израелска банда Lola Marsh се отменя. Поради невъзможност на групата да пристигне в България в рамките на тази година, работим по насрочването на нова дата през 2023г.

Всички закупени билети могат да бъдат върнати в обекта, от който са закупени. Срок за връщане: 10.11.2022”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  10 ноември 2022