Новини

BULGARA - 20th Anniversary

Отмяна

24 ное

Уважаеми клиенти,

На 24.11.2022 в 09:30 ч. получихме следното съобщение от организатора на BULGARA - 20th Anniversary New ALBUM PROMO, Авалон Мюзик ЕООД:

"Поради независещи от Sofia Live Club причини , концертът на група Булгара на 29-ти ноември няма да се състои. 

Всички закупени билети могат да бъдат върнати в обекта, от който са закупени.

Срок за връщане: 29.12.2022

Извиняваме се за причиненото неудобство!“

 


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.


Краен срок за връщане на билети:  29 декември 2022