Новини

НИНА НИКОЛИНА - нова дата

03 ное

Уважаеми клиенти,

На 2.11.2022 в 14:26 ч. получихме следното съобщение от организатора на НИНА НИКОЛИНА, Авалон Мюзик ЕООД:

“Скъпи приятели!

За съжаление концерта на Нина Николина на 16-ти ноември се отлага за 27-ми януари. Промяната се налага поради неприятен инцидент сполетял един от музикантите, на който трябва да му бъде направена неотложна операция. Пожелава ме му бързо възстановяване и ги очакваме с нетърпения на сцената през новата година.

Всички закупени билети ще важат без презаверка за новата дата. Всеки, който желае да върне билета си може да го направи в конкретния обект, от който е закупен. За повече информация може да се свържете с Eventim. Срок за връщане: 16.11.2022г.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.