Новини

С гръб към залеза

Промяна на дата

30 ное

Уважаеми клиенти,

На 30.11.2022 в 13:09 ч. получихме следното съобщение от организатора на С гръб към залеза, Ажур–Пико ЕООД:

„Уважаеми клиенти,

Поради заболяване на актьор, спектакълът "С гръб към залеза" се премества от 3.12.2022 на 4.01.2023г. и ще бъде със специалното участие на Юлиан Вергов. Закупените от Вас билети, важат за новата дата без презаверка.

Извинете за причиненото неудобство !“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  10 декември 2022