Новини

ВЪПРЕКИ ЖИВОТА, ВСИЧКО Е ЛЮБОВ

Отмяна

14 ное

Уважаеми клиенти,

На 14.11.2022 в 12:45 ч. получихме следното съобщение от организатора на ВЪПРЕКИ ЖИВОТА, ВСИЧКО Е ЛЮБОВ, НАТФИЗ Кръстьо Сарафов:

„Уважаеми зрители,

Представлението на спектакъла "Въпреки живота, всичко е любов" на 17.11 се отменя поради заболяване на актьор.

Можете да върнете билетите си на мястото, от което сте ги закупили.

Молим да ни извините за причиненото неудобство!“

 

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.