Новини

Всички страхотни неща - София

Нова дата

11 ное

Уважаеми клиенти,

На 11.11.2022 в 12:19 ч. получихме следното съобщение от организатора на Всички страхотни неща, База Х ЕООД:

„Представлението “ Всички страхотни неща “, което трябваше да се играе на 14.11.2022г в гр. София -Театро, ще бъде с нова дата.

Ще можете да гледате постановката на 02.12.2022г в гр. София -Театро

Началото ще бъде в 19:30 часа.

Закупените към момента билети ще важат за новата дата без презаверяване. При желание могат да бъдат върнати през платформата за продажба до 24.11.2022г, включително.

Извиняваме се за наложилата се промяна и благодарим за разбирането.“

 

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  24 ноември 2022