Новини

Затегнете коланите

отмяна

14 ное

Уважаеми клиенти,

На 14.11.2022 в 10:42 ч. получихме следното съобщение от организатора на Затегнете коланите, Артвент ООД:

„Спектакълът „Затегнете коланите“, който трябваше да се играе на 16.11 в Joy Station в София, се отменя.

Ако имате билет за тази дата, можете да гледате постановката на 19.11 в Theatro отсам канала, отново в София, от 19:30 часа. Вашият билет ще бъде автоматично презаверен и ще получите възможно най-добро място спрямо актуалните в момента.

Ако тази дата не е удобна за вас, можете да върнете билета си през платформата, от която е закупен, до 16 декември, включително.

Извиняваме се за наложилата се промяна и благодарим за разбирането.“

 

 

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  16 декември 2022