Новини

КЛЕТКА ЗА ПЕПЕРУДИ

Нова дата

08 дек

Уважаеми клиенти,

На 08.12.2022 в 15:20 ч. получихме следното съобщение от организатора на КЛЕТКА ЗА ПЕПЕРУДИ, Театрално-музикален продуцентски център Варна:

„Уважаеми зрители,

Спектакълът "КЛЕТКА ЗА ПЕПЕРУДИ", обявен за 10.12.2022, 19:00 на Основна сцена в ДТ"Стоян Бъчваров", се отменя, поради заболяване на актьор. Билетите, закупени за 10.12.22, важат без презаверка за 22.01.23, 19:00, Основна сцена. При невъзможност да гледате "КЛЕТКА ЗА ПЕПЕРУДИ" на 22.01.23, можете да презаверите билетите си за друг спектакъл от афиша на ТМПЦ - Варна или да върнете билетите си на касата или сайта, от които са закупени, според съответните условия за връщане.

Поднасяме своите извинения за причиненото неудобство и благодарим за разбирането!

Драматичен театър "Стоян Бъчваров"

Театрално-музикален продуцентски център – Варна“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети:  10 януари 2023